Pohjolan Mylly

Olemme Suomen reiluin strateginen mainostoimisto. Uskomme pitkiin asiakassuhteisiin, vastuulliseen kasvuun ja järkevään tekemiseen. Emme usko pikavoittoihin, pöhinään pöhinän vuoksi tai asiakkaan rahastamiseen. Reilulla pohjoissuomalaisella asenteella varustetut ammattilaisemme löydät Helsingistä, Oulusta ja Vuokatista. Tervetuloa Pohjolaan.

EmediateAd

Pohjolan Mylly

Olemme Suomen reiluin strateginen mainostoimisto. Uskomme pitkiin asiakassuhteisiin, vastuulliseen kasvuun ja järkevään tekemiseen. Emme usko pikavoittoihin, pöhinään pöhinän vuoksi tai asiakkaan rahastamiseen. Reilulla pohjoissuomalaisella asenteella varustetut ammattilaisemme löydät Helsingistä, Oulusta ja Vuokatista. Tervetuloa Pohjolaan.

EmediateAd
 • Toto

  Toto

  Toteutimme Toton brändiuudistuksen vuoden 2012 aikana. Loimme hevosurheilulle uuden ilmeen ja kerroimme uudistuksen vahvan tarinan avulla. Tv-spotti ansaitsi Kuukauden Parhaat Sekunnit -palkinnon. Hevosvoimat pelissä -slogan valittiin vuoden parhaaksi iskulauseeksi.

 • Toto

  Toto

  Kuukauden parhaat sekunnit tv-spotti

  Video
 • Toto

  Toto

 • LAPPSET

  LAPPSET

  Leikkipaikkavälineistään tunnettu Lappset lähti rohkeasti uusille markkinoille - ulkourheiluvälinepuolelle. Loimme asiakkaallemme uuden liikuntaväineiden tuoteperheen tarinan, visuaalisen ilmeen sekä markkinointimateriaalit.

VUOKATTI

"Pohjolan Mylly on reilu ja luotettava yhteistyökumppani, jolla on erittäin vankka kokemus matkailualueiden markkinoinnista", toteaa Vuokatin Matkailukeskus Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Suutarinen.

Pohjolan Mylly on vastannut Vuokatin yhteismarkkinoinnin hallinnasta ja toteutuksesta vuodesta 2000 alkaen. Työhön on kuulunut kaikkea strategisen tason suurista valinnoista aina päivittäiseen operatiiviseen tekemiseen ja käytännön toteutukseen. Vuosien varrella Pohjolan Mylly on luonut Vuokatille myös menestyksekkään tapahtumastrategian ja tuottanut lukuisia Vuokatin tapahtumia.

Matkailualueen markkinointi ja kehittäminen ovat pitkäjänteistä toimintaa, jossa on osattava tehdä myös nopeita päätöksiä.

"Pitkä yhteistyö on ollut meille huoleton valinta, sillä Pohjolan Myllyn ammattitaitoinen ja luova tiimi on vienyt Vuokattia eteenpäin vuosi vuodelta", kertoo Suutarinen tyytyväisenä.

 • GoSaimaa

  GoSaimaa

  Suunnittelemme ja toteutamme GoSaimaan markkinointitoimenpiteitä nettiin, televisioon sekä printtiin.

 • <br>


 • VISIT TAHKO

  VISIT TAHKO

  Olemme olleet luomassa brändiä Suomen kiinnostavimmalle uudelle matkailukokonaisuudelle – Kuopio–Tahko-alueelle.

  YOUTUBE
 • <br>
VIDERA

Pohjolan Myllyn ja visuaaliseen kommunikaatioon liittyviä palveluita tarjoavan Videran yhteistyö on ainutlaatuista, sillä Pohjolan Mylly toimii Videran ulkoistettuna markkinointiosastona ja kehittää Videran liiketoimintaa useilla eri osa-alueilla.

Vuonna 2011 alkaneen aiempaa tiiviimmän yhteistyön tavoitteena on Videran liiketoiminnan kymmenkertaistaminen. Mainostoimisto Pohjolan Myllyn tehtävänä on toimia Videran strategisena kumppanina, suunnitella sisältöä yrityksen myymiin digitaalisiin näyttöihin ja huolehtia Videran myyntiä tukevista perinteisistä mainostoimistotöistä.

Menestyksekkään yhteistyön takana on vankka tietämys Videran liiketoiminta-alueista ja Videran luotto Pohjolan Myllyn osaamiseen.

- Yhteistyömme on todella tiivistä, sillä Pohjolan Myllyn yhteyshenkilö on mukana päivittäisessä toiminnassamme. Liiketoimintamme todelliset tarpeet tuntemalla Pohjolan Mylly pystyy parhaiten antamaan panoksensa Videran kehittämiseen, kertoo Videran toimitusjohtaja Harri Martinmäki.

 • KARHU

  KARHU

  Karhulla on vahva jalansija suomalaisilla pesäpallokentillä. Suunnittelimme Karhupesiksen vuoden 2014 konseptin ja jatkamme Karhupesiksen markkinointiviestinnän terävöittämistä.

 • <br> • Exel

  Exel

  Yhteystyömme urheiluvälinevalmistaja Exelin kanssa on pitänyt sisällään muun muassa salibandymailamallistojen suunnittelua ja uuden hiihtosauvainnovaation lanseeraamisen. Matkanvarrelle on mahtunut niin markkinointimateriaaleja printeistä, webiin ja videoihin kuin tiedottamistakin.

  YOUTUBE
 • <br>
ANGRY BIRDS VUOKATISSA

Joulukuussa 2012 Vuokattiin avattiin maailman suurin Angry Birds Activity Park, jonka markkinoinnista Pohjolan Mylly on vastannut puistoidean ensiaskeleista lähtien.

Yli 8700 m2 aktiviteettipuistolle on tehty töitä markkinointistrategiasta suunnitelmiin ja valmiisiin materiaaleihin aina tv-mainoksesta printteihin, tiedotteisiin ja kotisivuihin. Koko perhettä liikuttamaan luotu uudenlainen elämyspuisto tavoitti kohderyhmänsä ja ylitti ensimmäisenä toimintavuotena 100 000 kävijän tavoitteensa. 

Myllyn käsialaa on myös aktiviteettipuiston yhteydessä toimivan Robson’s-ravintolan visuaalinen ilme. 

SUPERPARK

SuperPark Oulu on Suomen liikuttavimpia sisäaktiviteettipuistoja. Huikea elämyskeskus avattiin keväällä 2014.

Olemme olleet mukana luomassa SuperParkin brändiä, tekemässä huikeaa avajaismarkkinointia sekä toteuttamassa liikuttavaa markkinointiviestintää. Hoidamme SuperPark Oulun markkinoinnin aina suunnittelusta toteutukseen sekä digitaalisissa kanavissa että printtimediassa.

Myös SuperpPark Oulun katon alla toimivat Scoottikauppa.fi sekä Ravintola Robson’s ovat saaneet brändi-ilmeensä Myllyn toimesta.

ASIAKKAITA, JOIDEN KANSSA TEEMME JA OLEMME TEHNEET YHTEISTYÖTÄ

Johtajatiimi.png pohjolan_mylly_referenssi_cupori.png pohjolan_mylly_referenssi_fortum.png pohjolan_mylly_referenssi_oppohjola.png pohjolan_mylly_referenssi_ratia2.png pohjolan_mylly_referenssi_alekstrapng.png pohjolan_mylly_referenssi_upm10.png pohjolan_mylly_referenssi_tahko.png pohjolan_mylly_referenssi_renforssinranta.png pohjolan_mylly_referenssi_oralb.png pohjolan_mylly_referenssi_fondberg.png pohjolan_mylly_referenssi_laatutakuu.png pohjolan_mylly_referenssi_efecte.png pohjolan_mylly_referenssi_alexandria.png pohjolan_mylly_referenssi_anglonordic.png logo-videra.png logo-lappset.png logo-aitotalo.png pohjolan_mylly_referenssi_robson.png logo-tiivi.png logo-karpat.png logo-toto.png logo-exel.png logo-ruka.png logo-avainlippu.png logo-activity-park.png pohjolan_mylly_referenssi_visitoulu.png logo-sj.png logo-helsinkicup.png pohjolan_mylly_referenssi_ski_fi.png logo-vuokatti.png logo-pohjolanmatka.png logo-gosaimaa.png logo-syote.png logo-ukkohalla.png logo-kaisanet.png logo-superpesis.png logo-eon.png logo-holdayclub.png logo-metsa?hallitus.png logo-genelec.png logo-iltalehti.png pohjolan_mylly_referenssi_visitdenmark.png
 • Nordic Marketing

  Nordic Marketing

  Tytäryhtiömme NordicMarketing on pohjoismaisten matkailuyritysten yhteistyökumppani Euroopan ja Venäjän markkinoilla. Yhtiö tuottaa räätälöityjä vientimarkkinointi– ja konsultointipalveluja matkailuyrityksille ja matkailukeskuksille.

  WWW
 • Toimelias

  Toimelias

  Asiantuntijajoukkue, joka haluaa olla Suomen paras venäläisten kuluttajien sekä suomalaisten yritysten yhteen saattamisessa sähköisissä kanavissa. Autamme asiakkaitamme hallitsemaan Venäjän suurimmat sähköiset jakelukanavat.

  www

HELSINKI
Itämerenkatu 1, 00180 Helsinki
Gsm +358 44 3737 376

OULU
Tyrnäväntie 16, 90400 Oulu
Gsm +358 40 5960 100

VUOKATTI
Lastaajantie 3, 88610 Vuokatti
Gsm +358 50 5151 385

VERKKOLASKUT
Verkkolaskuosoite: FI0846000010463285
Operaattori: Säästöpankki Optia (HELSFIHH)
Aineistomuoto: Finvoice
Laskutusosoitteet (pdf)

Yhteydenotto


Nimesi


S-posti


www